Приятно е да се поддържа добра форма. Фитнесът е един чудесен начин за спортни занимания. Ако сме заети с работа през деня, той е супер място за срещи с момичета, които също като нас искат да изглеждат добре и да поддържат тялото си здраво.

Когато приготвяме сака с тренировъчния екип не бива да забравяме и дезодоранта против изпотяване. Той ще ни осигури надеждна защита срещу неприятни миризми и усещане за комфорт по време на цялата тренировка. Ако поради покачването на температурите и настъпващата пролет решите, че се нуждаете от нов дезодорант или парфюм, с който да впечатлите тима на терена или в кварталния пъб, можете да разгледате нашите предложения тук: makeup.bg/brand/25801/.

Дезодорантът трябва да ухае добре и да не оставя лепкаво усещане и грозни следи по дрехите. Ако сме имали неблагоразумието да го купим набързо, без да прочетем какво съдържа, можем да попаднем на такъв, който запушва порите или предизвиква дразнене. Високоефективният дезодорант инхибира растежа на бактерии, предотвратява миризми. Качествените продукти са на по-висока цена, но пък ползите за тялото са безспорни. Няма парабени, триклозан, титаниев диоксид, алуминий, фталати и пр. химически съединения, които бързо проникват през кожата в тялото и го тровят. Дезодорантите се предлагат във вид на спрей, на стик и рол-он. Изборът при всеки от нас е индивидуален, но преди да харесаме някой само заради неговата приятна и свежа миризма, трябва да се срещнем със съдържанието.

Ароматът на дезодоранта може да придаде свеж финален акцент в мъжката визия и да подчертае благоприятно статута на неговия собственик. Спортуващите, които се боят от алергии и други нежелани реакции, могат вместо дезодорант да използват парфюм или тоалетна вода с любимо ухание. За да избегнем неприятните миризми трябва да се лишим от определени храни, тъй като някои от тях повишават потоотделянето и могат допълнително да влошат положението. Такива са чесънът, лукът, месото, лютивите подправки, пържените храни и сладкишите, приготвени с рафинирана захар. Алкохолът също “спомага” за това. За да бъдем шампиони не само на терена, но и в живота, трябва винаги да мислим за здравето и след това за добрия външен вид с помощта на качествени и щадящи кожата ни продукти.